“Heb je één of meerdere uitvaartverzekeringen?
Je bent vrij de uitvaartondernemer te kiezen die jij wilt”

 

Je hebt één of meerdere uitvaartverzekeringen, maar wilt graag dat ik je help de uitvaart te organiseren?
Dat kan! Ik ben onafhankelijk en niet gebonden aan uitvaartverzekeringen.
Maar waar je ook verzekerd bent, je kunt altijd voor mij kiezen.
Als je wilt neem ik het contact en de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij van je over.

 

Vrije keuze voor uitvaartondernemer

Veel mensen zijn in het bezit van één of zelfs meerdere uitvaartverzekeringen. De verzekeraar zal vaak aangeven dat je duurder uit bent als je voor een andere uitvaartondernemer kiest. Dit is lang niet altijd zo. Sterker nog, door te kiezen voor een onafhankelijke ondernemer om een meer persoonlijk afscheid te organiseren, kun je geld besparen.

Het aannametarief kan bijvoorbeeld hoger liggen, maar doordat ik geen marge reken op alle diensten en producten ben je onder aan de streep vaak toch goedkoper uit. Dus heb je een verzekering bij bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta, Nuvema of Klaverblad, je kunt altijd voor mij of een andere uitvaartondernemer kiezen. Laat je goed adviseren! Ik informeer je graag tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Soorten uitvaartverzekeringen

Uitvaartverzekeringen

Wil je keuzevrijheid en een invulling naar eigen smaak, kies dan altijd voor een kapitaalverzekering.

 

 “Het grootste verschil tussen mij en verzekeraars
is het aantal uitvaarten dat ik tegelijk aanneem.
Zo houd ik het persoonlijk.”

 

Verschil in werkwijze

Het grootste verschil in werkwijze tussen mij als kleine, onafhankelijke uitvaartondernemer en de grote spelers is de tijd en aandacht die ik in je investeer. Zo kies ik er bewust voor niet meer dan twee uitvaarten per week aan nemen, zodat ik er altijd voor je kan zijn en flexibel ben.

Doordat uitvaartverzekeraars meer uitvaarten tegelijk aannemen kan het zijn dat je met verschillende contactpersonen in aanraking komt. Ik garandeer dat ik er altijd persoonlijk voor je ben, gedurende de gehele periode rondom de uitvaart.

Vrijheid

Doordat ik onafhankelijk ben, kies ik zelf, in overleg met jou, met wie ik samenwerk. Ik heb geen eigen belang in de keuzes die we maken en zit nergens aan vast. We hebben alle vrijheid om de keuzes te maken die bij jou passen.

Een tip om meer wegwijs te worden in de zin en onzin van uitvaartverzekeringen is het boek “Laat je niet kisten door de commercie” van Marieke Henselmans.